Loodgieter Zwolle

Een lekkage is vervelend en brengt vaak een enorme schade met zich mee. Gelukkig kunt u dan rekenen op de hulp van Lekdetec. Wij hebben voor elke lekkage de juiste vakmensen in huis die u zonder ongemakken van uw probleem af helpen. Heeft u een lekkage in Zwolle? Geen probleem, door onze nevenvestigingen in heel Nederland kunnen wij u in iedere plaats helpen.

Loodgieter voor al uw lekkages in regio Zwolle

Lekdetec staat voor meer dan 50 jaar ervaring in de loodgietersbranche en is al even lang de specialist in lekdetectie. Wij werken met een vast team van ervaren en vakbekwame loodgieters en lekdetectiespecialisten. Zij staan voor u klaar en weten met elke situatie en elke lekkage raad. Van een eenvoudige lekkage in uw keuken of woonkamer tot een complexe lekkage in de badkamer of het toilet.

Lekdetectie technieken

Om iedere lekkage zo goed mogelijk op te sporen maken wij gebruiken van verschillende technieken:

Bij Lekdetec mag u rekenen op een flexibele dienstverlening waarin kwaliteit en deskundigheid centraal staan. Met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie weet u zeker dat afspraken op het gebied van planning en kosten worden nageleefd. Voor u een zekerheid, voor onszelf een vast onderdeel in onze service.

Vraag het onze ervaren lekdetectiespecialist

Heeft u een lekkage en heeft u dringend hulp nodig? Neem dan contact op en maak een afspraak, wij zijn u graag van dienst. Wij zijn telefonisch bereikbaar op nummer 0800 – 666 0 666.

Interesse in een van onze diensten?