Lekdetectiebureau Lekdetec

Lekdetec is de specialist in lekdetectie voor heel Nederland. Door onze verschillende vestigingen en met een dienstverlening die gebaseerd is op meer dan 50 jaar ervaring zijn wij uw partner bij elke lekkage. Van groot tot klein en van simpel tot complex, wij leveren een eindresultaat waar u op kunt bouwen.

Lekdetec is een moderne organisatie dat zich richt op het nauwkeurig opsporen en herstellen van lekkages in drukleidingen, waaronder waterleidingen, centrale verwarmingsinstallatie, elektrische en warmwater (vloer)verwarming, persluchtleidingen, koude leidingen, gasleidingen, rioleringen en afvoerleidingen, zonder hak- en breekwerk. Ook zijn wij specialist in het opsporen van dak en gevellekkage ’s.

Bij terreinleidingen en grote leidingnetwerken kan apparatuur worden geleverd/geïnstalleerd voor het permanent bewaken van leidingsystemen ter voorkoming van lekkages.

Onze Werkwijze

  1. Diagnose stellen met geavanceerde hightech apparatuur. Dit is veruit het belangrijkste! Wij willen weten waar de lekkage zich bevindt. De oorzaken van lekkages kunnen divers zijn. Van een koppeling die kapot is tot een leiding welke lek is. Wij sporen het probleem voor u op!
  2. Prijs bepalen voor reparatie. Dat doen wij altijd in overleg met opdrachtgever/klant.
  3. Direct repareren of een nieuwe afspraak maken voor reparatie. Dit hangt van de diagnose af. Wij kunnen veel problemen ter plekke verhelpen/repareren.
  4. Schriftelijke garantie van 5 jaar op alle door ons uitgevoerde werkzaamheden conform garantiebepalingen UNETO-VNL, vereniging van landelijk erkende installateurs. Vraag naar de exacte voorwaarden.
  5. Wij detecteren en repareren uw lekkageprobleem compleet met de daarbij noodzakelijke reparatie werkzaamheden aan wanden, vloeren en/of plafond. Kort gezegd de complete reparatie werkzaamheden kunnen door onze vakbekwame en ervaren medewerkers worden uitgevoerd.
  6. Lekdetec detecteert, repareert en ontzorgt zijn opdrachtgevers.

Onze Detectiemethodes

Lekdetec werkt met verschillende detectiemethodes om iedere lekkage op te sporen. De methodes die wij hanteren hebben wij hieronder voor u opgesomd:

Met onze moderne apparatuur beschikken wij over de meest geavanceerde hightech methodes om lekkages op te sporen, zowel binnenshuis in woningen en gebouwen als in de buitenlucht.
Daarnaast beschikken wij ook over de apparatuur voor thermografie waarmee onder andere warmtelekkages op te sporen zijn of elektrische belasting zichtbaar gemaakt kan worden. Hiermee kan ook door periodieke controle van voor slijtage gevoelige objecten in bedrijven, het onderhoud veel nauwkeuriger worden voorspeld. Uw onderhoud verandert hierdoor van preventief onderhoud naar voorspelbaar onderhoud.

Lekdetec heeft een 24/7 storingsmeldpunt en calamiteiten storingsdienst, zodat spoed en noodgevallen direct kunnen worden opgepakt/uitgevoerd.

Wij zijn dag en nacht bereikbaar via 0800 666 0 666.

Interesse in een van onze diensten?