Lekkage in uw woonkamer?

Niemand zit te wachten op een lekkage, van welke aard dan ook. Want vaak blijft de schade niet beperkt tot de lekkage zelf, maar wordt deze nog groter bij de opsporing ervan, vooral wanneer daarvoor gebruik gemaakt wordt van traditionele, zogenaamde “destructieve” opsporingsmethodes.

Een lekkage in de woonkamer, zichtbaar in het plafond of de vloer, kan door verschillende oorzaken ontstaan. Een afvoer of waterleiding in het plafond of vloer kan een lekkage veroorzaken, maar ook de centrale verwarmingsleidingen in de vloeren kunnen de oorzaak van een lekkage zijn. Bij een lekkage in uw cv leidingen zal er drukverlies optreden in uw cv installatie.

Lekdetec schakelt u in als u de schade zoveel mogelijk wilt beperken.

Onze werkwijze bij het opsporen van een lekkage in uw woonkamer

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, korrelator-techniek, gasdetectie, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, camera-inspecties, endoscopie en leiding- en kabeldetectie. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in uw woonkamer en wilt u de schade beperken? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?