Lekkage in uw plafond?

Heeft u een lekkage in uw plafond? Daar bent u dan mooi klaar mee. Het is de nachtmerrie van iedere huisbezitter.
Een lekkage kan door van alles veroorzaakt worden, bijvoorbeeld door een lekke of gescheurde leiding. In de meeste gevallen is het niet direct zichtbaar omdat het leidingwerk meestal in het plafond verwerkt is. Ook kan het leidingwerk in de betonvloer of opstort/afwerkvloer zijn aangebracht. Pas zodra er lekkageplekken zichtbaar worden, is de ernst van de situatie bekend, maar dan bent u vaak al te laat. Het opsporen van de lekkage en het herstel van uw schade zult u moeten uitbesteden aan een vakbekwame professional. Voor het mooiste en beste resultaat schakelt u Lekdetec in.

Specialist in het opsporen en herstellen van lekkages in uw plafond

Als lekdetectiespecialist hebben wij vakbekwame ervaren loodgieters en wand/plafond afwerkingsspecialisten in dienst. Hierdoor kunt u uw probleem aan ons uitbesteden. Wij zorgen ervoor dat uw lekkage snel gevonden en verholpen wordt en kan het geheel op een vakkundige wijze door ons worden afgewerkt.
Lekdetec heeft een landelijke dekking en diverse steunpunten van waaruit de lekdetecties worden uitgevoerd. Tevens kunt u bij ons rekenen op een enorme kostenbesparing bij de zoektocht naar de oorzaak van de lekkage en de reparaties van leidingbreuken en lekkages.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in uw plafond en wilt u de lekkage zo snel mogelijk verhelpen? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?