Lekkage centrale verwarming?

Heeft u een lekkage aan uw verwarming, dan is dat snel opgemerkt. Er is drukverlies in uw CV installatie. Of moet u de verwarming elke maand of zelfs nog vaker bijvullen? Dit kan dan liggen aan uw verwarmingsketel, maar ook aan het leidingensysteem. Allereerst controleert u de verwarmingsketel, maar al snel blijkt dat hier niets mee aan de hand is. Grote kans dat u te maken heeft met een lekkage in de verwarming welke mogelijk niet zichtbaar en/of waarneembaar is.
Wilt u het probleem zo snel mogelijk verhelpen? Schakel dan Lekdetec in, uw specialist in lekdetectie.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, korrelator-techniek, gasdetectie, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, waterneveldetectie, camera-inspecties, endoscopie, datalogger technologie, leiding- en kabeldetectie, grondradardetectie etc. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in uw verwarming en wilt u de lekkage zo snel mogelijk verhelpen? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?