Last van een gasleiding lekkage?

Heeft u last van een lekkende gasleiding? Maak snel een einde aan dit probleem en schakel een lekdetectiespecialist in. Bij Lekdetec bent u dan aan het juiste adres.

Een gasleiding kan zijn doorgeroest of gescheurd in de kruipruimte, in het plafond of leidingschacht. Lekkage die hieruit ontstaat kan betekenen dat het gas zich via deze ruimten door de hele woning verspreidt met mogelijk verstrekkende gevolgen, zoals een explosie en of brandgevaar.

Specialist in het opsporen en herstellen van een lekkende waterleiding

Lekdetec kan uw lekkende gasleiding snel voor u opsporen en verhelpen. Een lekkage moet altijd zo snel mogelijk worden opgespoord, en liefst met de juiste methode. Die is voor elk soort lekkage anders, en daarom is het onmogelijk om één standaardmethode toe te passen voor alle mogelijke lekkages. Ongeacht of het gaat om lekkages in bijvoorbeeld waterleidingen, drukloze afvoerleidingen, leidingen van vloerverwarming of platte daken: elk soort lekkage vraagt om een specifieke meet- en detectietechniek.

Lekdetec is hiervan op de hoogte en heeft de juiste apparatuur in huis om iedere lekkage op te sporen en te herstellen zonder hak- en breekwerk.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een gasleiding lekkage en wilt u de lekkage zo snel mogelijk verhelpen? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?