Lekkage in uw badkamer?

Een lekkage in uw badkamer is erg vervelend en kan zorgen voor aanzienlijke schade die snel verholpen moet worden. Meestal duurt het enige tijd voordat een lekkage vanaf de badkamer zichtbaar wordt aan het plafond/wanden van onderliggende ruimten. Lekwater verzamelt zich in de vloer of het plafond waarna, na verzadiging, de uittreding van het lekwater plaatsvindt aan het plafon of de wanden. Om grotere gevolgschade in verband met lekkage te voorkomen, is het raadzaam zo snel mogelijk de oorzaak van de lekkage te traceren en te repareren. Lekdetectiespecialist Lekdetec staat voor u klaar en handelt de complete schade tot volle tevredenheid af, inclusief het herstellen van tegel- en sauswerk.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, korrelator-techniek, gasdetectie, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, waterneveldetectie, endoscopie, leiding- en kabeldetectie, etc. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in uw badkamer en wilt u de schade beperken? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?