Heeft u een lekkage in uw vloerverwarming?

Moet u de CV installatie regelmatig bijvullen in verband met drukvermindering in uw installatie, verkleuren de voegen van uw tegel/en of natuursteenvloer of begint uw laminaat of parketvloer te werken of te bollen en gaat deze omhoog komen en uitzetten?
Grote kans dat u te maken heeft met een lekkage in de vloerverwarming welke niet zichtbaar en/of waarneembaar is. Hierbij kan aanzienlijke schade ontstaan aan uw parket of laminaatvloer ten gevolge van intreding lekwater in parket of laminaatvloer. Bij tegelvloeren kan onthechting en loskomen van de vloertegels van de ondergrond ontstaan ten gevolge van intreding lekwater.
Een lekkage is dus erg vervelend en kan een flinke schade met zich meebrengen. Of u nu een lekkage heeft in uw badkamer, toilet, keuken of vloer, het is gewenst dat deze zo snel mogelijk wordt opgespoord en wordt verholpen. Een mooie klus voor uw specialist in lekdetectie, Lekdetec.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, korrelator-techniek, gasdetectie, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, waterneveldetectie, camera-inspecties, endoscopie, datalogger technologie, leiding- en kabeldetectie, grondradardetectie, etc. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in uw toilet en wilt u de schade beperken? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?