Lekkage in uw keuken?

Een lekkage is erg vervelend en kan zorgen voor aanzienlijke schade die snel verholpen moet worden. Een lekkage in uw keuken kan worden veroorzaakt door een gescheurde/lekke water en/of afvoerleiding van het keukenblok of vaatwasser aansluiting. Deze leidingen zijn vaak weggewerkt achter het keukenblok of in/onder de vloer. Lekdetec kent dit probleem en staat garant voor een snelle en vakkundige oplossing zonder hak- en breekwerk, door middel van non-destructieve oplossingen/technieken.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, gasdetectie, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, camera-inspecties, endoscopie en leiding- en kabeldetectie. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in huis en wilt u de schade beperken? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?