Leiding lekkage opsporen?

Heeft u last van vocht en kringen op uw plafond of muur? Dan is de kant groot dat u te maken heeft met een lekkende leiding. En niemand zit te wachten op een lekkage, van welke aard dan ook. Want vaak blijft de schade niet beperkt tot de lekkage zelf, maar wordt deze nog groter bij destructieve opsporing ervan.
Opsporen van een lekkage wordt door ons gedaan met de meest geavanceerde technieken, zodat er geen verdere schade ontstaat bij het opsporen en vaststellen van de oorzaak van een lekkage.

Specialist in het opsporen en herstellen van een leiding lekkage

Lekdetec kan uw lekkende leiding snel voor u opsporen en verhelpen. Een lekkage moet altijd zo snel mogelijk worden opgespoord, en liefst met de juiste methode. Die is voor elk soort lekkage anders, en daarom is het onmogelijk om één standaardmethode toe te passen voor alle mogelijke lekkages. Ongeacht of het gaat om lekkages in bijvoorbeeld waterleidingen, drukloze afvoerleidingen, leidingen van vloerverwarming of platte daken: elk soort lekkage vraagt om een specifieke meet- en detectietechniek.
Lekdetec is hiervan op de hoogte en heeft de juiste apparatuur in huis om iedere lekkage op te sporen en te herstellen zonder hak- en breekwerk.

Neem contact op met onze lekdetectiespecialisten

Heeft u een lekkage in een leiding en wilt u de lekkage zo snel mogelijk verhelpen? Neem dan contact op met Lekdetec, de lekdetectiespecialist in Nederland.

Interesse in een van onze diensten?