Loodgieter Roermond

Heeft u met spoed een loodgieter in Roermond nodig? Kies dan voor de betrouwbare diensten van lekdetectiespecialist Lekdetec. Wij hebben voor elke lekkage de juiste vakmensen in huis die u van uw lekkage afhelpen, vaak zonder hak- en breekwerk. Of het nu gaat om een eenvoudige lekkage in uw badkamer, woonkamer of toilet of om een gecompliceerde lekkage in uw plafond of aan uw dak. Wij staan voor u klaar!

Ervaren lekdetectiespecialist met een 24/7 service

Lekdetec staat voor meer dan 50 jaar ervaring in de loodgietersbranche en is al even lang de specialist in lekdetectie. Wij werken met een vast team van ervaren en vakbekwame loodgieters en lekdetectiespecialisten. Zij staan voor u klaar en weten met elke situatie en elke lekkage raad.

Onze lekdetectiespecialisten zijn 24/7 bereikbaar, waardoor u ook ’s avonds en ’s nachts bij ons terecht kunt. Schroom niet en bel ons via 0800 – 666 0 666 en wij helpen u snel van uw probleem af.

Lekdetectie technieken

Om iedere lekkage zo goed mogelijk op te sporen maken wij gebruiken van verschillende technieken:

Vraag het onze ervaren lekdetectiespecialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het opsporen of verhelpen van lekkages in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Interesse in een van onze diensten?