Loodgieter Naarden

Bent u op zoek naar een ervaren, vakbekwame loodgieter in regio Naarden die u kan helpen met het opsporen en verhelpen van een lekkage? Kies dan voor de betrouwbare diensten van lekdetectiespecialist Lekdetec. Wij hebben voor elke lekkage de juiste vakmensen in huis die u zonder ongemakken van uw probleem af helpen.

Opsporen en herstellen van lekkages

Lekdetec staat voor meer dan 50 jaar ervaring in de loodgietersbranche en is al even lang de specialist in lekdetectie. Wij werken met een vast team van ervaren en vakbekwame loodgieters en lekdetectiespecialisten. Zij staan voor u klaar en weten met elke situatie en elke lekkage raad.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, gasdetectie, drukproef/test, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, waterneveldetectie, camera-inspecties, endoscopie, datalogger technologie, leiding- en kabeldetectie, grondradardetectie, korrelator-techniek, etc. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Vraag het onze ervaren lekdetectiespecialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het opsporen of verhelpen van lekkages in Naarden? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Interesse in een van onze diensten?