Loodgieter Gorinchem

Een lekkage is vervelend en brengt vaak een enorme schade met zich mee. Gelukkig kunt u dan rekenen op de hulp van Lekdetec. Wij hebben voor elke lekkage de juiste vakmensen in huis die u zonder ongemakken van uw probleem af helpen. Heeft u een lekkage in Gorinchem? Geen probleem, door onze nevenvestigingen in heel Nederland kunnen wij u in iedere plaats helpen.

Loodgieter voor al uw lekkages in regio Gorinchem

Lekdetec staat voor meer dan 50 jaar ervaring in de loodgietersbranche en is al even lang de specialist in lekdetectie. Wij werken met een vast team van ervaren en vakbekwame loodgieters en lekdetectiespecialisten. Zij staan voor u klaar en weten met elke situatie en elke lekkage raad. Van een eenvoudige lekkage in uw keuken of woonkamer tot een complexe lekkage in de badkamer of het toilet.

Lekdetectie technieken

Om iedere lekkage zo goed mogelijk op te sporen maken wij gebruiken van verschillende technieken:

Bij Lekdetec mag u rekenen op een flexibele dienstverlening waarin kwaliteit en deskundigheid centraal staan. Met een vast aanspreekpunt binnen onze organisatie weet u zeker dat afspraken op het gebied van planning en kosten worden nageleefd. Voor u een zekerheid, voor onszelf een vast onderdeel in onze service.

Vraag het onze ervaren lekdetectiespecialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het opsporen of verhelpen van lekkages in Gorinchem? Neem vrijblijvend contact met Lekdetec op. Onze loodgieters geven u graag meer informatie over de mogelijkheden!

Interesse in een van onze diensten?