Loodgieter Amersfoort

Lekdetec is actief als ervaren lekdetectiespecialist in regio Amersfoort. Lekdetec is onder andere werkzaam voor VvE beheerders, woningbouwverenigingen, bedrijven en particulieren.
U kunt bij ons terecht voor het opsporen en herstellen van alle denkbare lekkages. Denk bijvoorbeeld aan eenvoudige lekkages in uw woonkamer, slaapkamer of keuken. Maar u kunt ook bij ons terecht voor zeer complexe lekkages in bijvoorbeeld uw plafond, dak, badkamer of toilet.
Wij hebben voor elke lekkage de juiste vakmensen in huis die u zonder ongemakken van uw probleem af helpen.

Loodgieter voor al uw lekkages in regio Amersfoort

Lekdetec staat voor meer dan 50 jaar ervaring in de loodgietersbranche en is al even lang de specialist in lekdetectie. Wij werken met een vast team van ervaren en vakbekwame loodgieters en lekdetectiespecialisten. Zij staan voor u klaar en weten met elke situatie en elke lekkage raad.

Onze werkwijze bij lekdetectie

Tijdens ons lekdetectie onderzoek maken wij o.a. gebruik van: ultrasone / akoestische lekdetectie, gasdetectie, drukproef/test, traceergas-detectie, thermografie, kleurstofdetectie, waterneveldetectie, camera-inspecties, endoscopie, datalogger technologie, leiding- en kabeldetectie, grondradardetectie en korrelator-techniek. Door middel van deze hightech detectietechnieken kunnen wij in bijna alle gevallen de locatie van een probleem opsporen zonder hak- en breekwerkzaamheden.

Vraag het onze ervaren lekdetectiespecialist

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het opsporen of verhelpen van lekkages in Amersfoort? Neem dan vrijblijvend contact op, wij zijn u graag van dienst.

Interesse in een van onze diensten?